JAVNI POZIV za dostavljanje prijedloga kandidata za intenzivnu obuku iz područja integralne protivpožarne zaštite šuma

U sklopu radne posjete delegacije Savjeta šumarskih udruženja BiH Generalnoj direkciji za šumarstvo Republike Turske, koja je realizirana u periodu od 21. do 27. februara 2011. godine, dogovoreno je nekoliko aktivnosti koje će se u najskorije vrijeme implementirati u saradnji sa kolegama iz Turske. U tom smislu se od Udruženja inženjera i tehničara šumarstva Federacije Bosne i Hercegovine najhitnije traži da dostavi imena kandidata za intenzivnu obuku iz područja integralne protivpožarne zaštite koja će se sprovesti u Republici Turskoj u mjesecu maju 2011. godine.

Tim povodom Udruženje inženjera i tehničara šumarstva Federacije Bosne i Hercegovine upučuje svim preduzećima i institucijama u sektoru šumarstva FBiH, Javni poziv za dostavljanje prijedloga kandidata za intenzivnu obuku iz područja integralne protivpožarne zaštite šuma u trajanju od nekoliko sedmica, koja će se realizirati u Republici Turskoj. Uslov za dostavu prijedloga kandidata je da kandidat ima minimalno zvanje diplomirani inženjer šumarstva sa solidnim poznavanjem engleskog ili turskog jezika, Neophodno je da se pored prijedloga kandidata dostave i njihove kraće biografije na jednom od službenih jezika u BiH i engleskom jeziku, najkasnije do ponedjeljka 14. marta 2011. godine.

Molimo Vas da tražene podatke dostavite na adresu: Udruženje inženjera i tehničara šumarstva Federacije Bosne i Hercegovine, ul. Titova br. 7, 71000 Sarajevo, sa naznakom „Za Javni poziv – obuka iz područja integralne protivpožarne zaštite šuma“, u pismenoj formi i u naznačenom roku, jer je realizacija dogovorenih aktivnosti uslovljena pravovremenom reakcijom i dostavom traženih podataka od strane Udruženja.

Facebook
Twitter
WhatsApp